Palvelun ohjeet

Saat palvelukohtaiset pikaohjeet käyttöösi rekiströidyttyäsi käyttäjäksi. Ohjeet ovat ladattavissa pdf-tiedostona karttapalvelun käyttöliittymässä. Saat samalla myös ohjeet paikkakohtaisten tietosivujen luontiin.

Alla myös muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä palvelusta.

Kyllä, haluan rekisteröityä

Usein kysytyt kysymykset

Mitä hyötyä kartasta on?

Kartan avulla teet yrityksesi helposti löydettäväksi ja asiakkaat löytävät vaivatta perille. Selkeä kartta parantaa yrityksen ilmettä ja tukee hyvää yrityskuvaa. Kotisivukartta-fi-palvelun avulla saat helposti käyttöösi räätälöidyn kartan, jolle voit lisätä yhden tai useamman kohteen yrityksesi omilla ikoneilla ja logoilla varustettuna. Voit myös luoda kullekin kohteelle oman, erillisen kartan. Pääset tarvittaessa siirtämään kohteiden sijaintia itse – näin toimipisteesi sijainti on aina oikein ja ajan tasalla. Muutosten tekeminen käy palvelussa helposti, ja asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa. Tarjoamme kaikista kartoista ajantasaiset käyttäjäraportit.

Kuinka saan kartan sivuilleni?

Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi ja lisää karttatyökaluun haluamasi kohteen tiedot. Tämän jälkeen liität kotisivuillesi kotisivukartan valmiin koodin ja kartta on heti käytössäsi. Voit katsoa kartan tekemiseen ohjeet ylempää kohdasta “pdf-ohjeet”. Myös asiakaspalvelumme opastaa sinua tarvittaessa.

Mitä jos haluan tehdä karttaan muutoksia?

Karttaan pääset aina halutessasi tekemään muutoksia joko verkkopalvelussamme omilla käyttäjätunnuksilla, tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa mielellään.

Mitä ominaisuuksia kartalla on?

  • Selkeät tiekartta- tai satelliittinäkymät
  • Reittiohjeet
  • Zoomausominaisuus
  • Omat ikonit ja logot kartoille
  • Yhden tai useamman kohteen lisääminen samalle kartalle
  • Voit siirtää kohteiden sijaintia itse
  • Ajantasaiset käyttäjäraportit

Saanko lisättyä kartalle omia ikoneita tai logoja?

Kyllä, voit käyttää karttapohjissa omia kuvia ja ikoneita; niiden lisääminen on todella yksinkertaista.

Voinko lisätä kartalle useampia kohteita?

Kyllä, voit lisätä samalle kartalle haluamasi määrän toimipisteitä, tai luoda jokaiselle kohteellesi oman kartan.

Mitkä ovat palvelun kokonaiskustannukset?

Palvelun kokonaiskustannukset ovat yhtä kuin valitsemasi paketin vuosimaksu (kolme vaihtoehtoa), joka sisältää kaikki tarvitsemasi lisenssit. Karttojen käytöstä ei synny lisäkuluja, vaan ne sisältyvät valitsemasi paketin vuosimaksuun. Vuoden aikana voit halutessasi vaihtaa lisenssipaketin suurempaan. Suuryrityksille räätälöimme aina erillisen tarjouksen.

Onko kartan käyttö riippuvainen kotisivutoimittajasta?

Ei ole. Karttapalvelumme toimii kaikenlaisilla kotisivuilla toimittajasta riippumatta.

Mitä karttapohjaa kotisivukartta käyttää?

Kotisivukartta-fi-palvelussa voit valita haluamasi karttapohjan itse kolmesta vaihtoehdosta. Valittavissasi ovat Googlen, HERE:n (ent. Nokia) ja Bingin kartat.